Om Lene's Rengøring

Over 30 års erfaring

Når du benytter Lene’s Rengøring A/S får du et rengøringsfirma med over 30 års erfaring.

Grundlagt i 1990

Lene’s Rengøring A/S er en lokal virksomhed i Slagelse på Vestsjælland. Vi arbejder fortrinsvis i Vestsjælland og på Sydsjælland. 

Vi arbejder med alle former for rengøring og kan hjælpe dig uanset hvilken type opgave du skal have udført. 

Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at yde sit bedste, uanset situation. I dag er vi mere end 40 ansatte, og vi har mere end 16 biler der dagligt kører rundt til betjener vores mange kunder, lige fra den private kunde til kontorer, butikker, lagre eller industrivirksomheder.

Vi sælger også rengøringsmidler

Hos Lene’s Rengøring A/S sælger vi også professionelle rengøringsmidler. Det er vigtigt for os at de rengøringsmidler, der bliver brugt gør arbejdet ordenligt – derfor kan du altid spørge os til råds. Kig ned forbi vores kontor og se vores rengøringsmidler der kan fjerne alt slags snavs og bakterier.

Vores mission

Vi har stor fokus på at vi gør det rigtigt hver eneste dag vi kommer hos dig, uanset hvor lille din opgave så måtte være. Vi tror at vores fokus på de små ting, har været grundlaget for, at vi har haft så mange glade og tilfredse kunder i mere end 30 år.

Vores værdier

Vores keyword er grundighed. Det ved alle vores dygtige og motiverede medarbejdere, og det er måske derfor vi har mere end 30 års erfaring indenfor løsningen af rengøringsopgaver.

Scroll to Top